Tijdelijk: gratis e-book

Zin in de zomer

Afgelopen weken heb ik een e-book samengesteld over zin in de zomer, met name over “zin in seks”.  Als therapeut begeleid ik stellen en individuen naar prettigere intimiteit en seksualiteit.  “Zin in seks” is een bekend (vaak ingewikkeld) thema. En ik merk dat de zomer een belangrijk moment is, een soort thermometer-moment. Het gaat dan om het meten van de stand van zaken in de (seksuele) relatie. Na de zomer stromen de aanmeldingen namelijk meer binnen omdat in de zomer bleek dat het toch niet zo gezellig meer was en is… Om hierop te anticiperen heb ik dit e-book samengesteld. Het is voor mij een try-out geweest om überhaupt te ontdekken hoe dat werkt. Het was voor mij een genot om beeld en tekst bij elkaar te brengen tot dit leuke geheel. Ik gun de wereld meer liefde en zin!

Dus alsjeblieft, bij deze, een vrijblijvend e-book wat je naar hartelust deze zomer mag downloaden, lezen, gebruiken, uiteraard toepassen 😉 en doorsturen. Veel zin en liefde toegewenst! #spreadthelove #makelovenotwar

Klik op de link om naar de pagina te gaan waar je het e-book kunt downloaden: Zin in de zomer e-book Hart & Hechtwerk