Tarieven en bereikbaarheid

Tarieven

Vrijblijvend intake en kennismakings- gesprek 
Voor een eerste gesprek betaal je/jullie € 60,-. Na dit gesprek besluiten we gezamenlijk of een verder traject behoort tot de mogelijkheden.

Individuele gesprekken 
Als je een traject met mij aangaat geldt er een uurtarief van € 75,-. Uitloop langer dan een kwartier wordt naar rato berekend. De duur van een traject is heel verschillend, soms zijn 2-3 gesprekken voldoende, een langer traject van meer dan 10 gesprekken kan ook. In overleg zijn er ook ‘s avonds afspraken te plannen. Voor individuele gesprekken is er BTW vrijstelling.

Relatietherapie
Voor relatietherapie gesprekken geldt een tarief van 100,- euro per sessie, dit is inclusief 21% BTW, een sessie duurt gemiddeld een uur tot 75 minuten.

Telefonisch consult/e-hulp
Telefonische consulten en e-hulp  behoort ook tot de mogelijkheden van praktijk Hart en Hechtwerk. Kosten hiervoor zijn € 30,- per telefoongesprek (gemiddeld 30 minuten per telefoongesprek). En € 15,- per email. Bedragen zijn inclusief BTW.

Tarieven lezing/workshop
Tarieven voor een lezing, workshop of een andere activiteit worden in overleg vastgesteld.

Belangrijke punten aangaande de tarieven
Alle tarieven worden jaarlijks bijgesteld. Indien een afspraak niet binnen 24 uur wordt afgezegd zal 70% van het tarief in rekening worden gebracht.
Alleen in uitzonderlijke situaties en na overleg zijn lagere tarieven mogelijk.
Facturering vindt na een gesprek plaats, via de email.

Vergoedingen

Door mijn registratie bij de NVAGT en RBCZ wordt individuele gestalttherapie door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Hiervoor is een aanvullende verzekering nodig. Bij vergoeding vanuit de aanvullende verzekering wordt niet je eigen risico ingehouden. Kijk op de website Zorgwijzer.nl welke verzekering Gestalttherapie vergoedt.

Relatietherapie wordt sinds een aantal jaren niet meer vergoed. Gedurende een proces van relatietherapie komt er vaak ook individuele problematiek naar voren, therapie hiervoor wordt gedeeltelijk vergoed door de aanvullende verzekering. Afhankelijk van het proces zal een deel van de kosten niet vergoed kunnen worden.

In sommige gevallen is het mogelijk dat een werkgever of kerkelijke instantie bijdraagt aan de financiële kosten.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

De praktijk bevindt zich in Apeldoorn Noord en is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Mocht je overgaan tot een afspraak in mijn praktijk dan zal ik je t.z.t. de adresgegevens en routebeschrijving geven.

Registraties

KvK: 62201875
Rek. nr: Nl 39 KNAB 0720 785154
Aangesloten bij NVAGT / EAGT / RBCZ

RBCZ registratieNVAGT registratieS.C.A.G. registratie