Tarieven en bereikbaarheid

Tarieven

Vrijblijvend intake en kennismakings- gesprek 
Voor een eerste gesprek betaal je/jullie € 70,-. Na dit gesprek besluiten we gezamenlijk of een verder traject behoort tot de mogelijkheden.

Individuele gesprekken 
Als je een traject met mij aangaat geldt er een tarief van € 87,50 per gesprek. Gemiddeld duurt een gesprek 60 minuten, met een marge van 15 minuten uitloop tijd. Uitloop langer dan een kwartier wordt naar rato berekend. De duur van een traject is heel verschillend, soms zijn 2-3 gesprekken voldoende, een langer traject van meer dan 10 gesprekken kan ook. In overleg zijn er ook ‘s avonds afspraken te plannen.

Relatietherapie
Voor relatietherapie gesprekken geldt een tarief van 95,- euro per gesprek per stel, een gesprek duurt gemiddeld 60, met een marge van 15 minuten uitlooptijd. Uitloop langer dan een kwartier wordt naar rato berekend.

Telefonisch consult/e-hulp
Telefonische consulten en e-hulp  behoort ook tot de mogelijkheden van praktijk Hart en Hechtwerk. Voor telefonische/beeldbel gesprekken gelden dezelfde uurtarieven als voor individuele gesprekken en voor relatiegesprekken.

Praktijk Hart & Hechtwerk is vrijgesteld van omzetbelasting.

Tarieven lezing/workshop
Tarieven voor een lezing, workshop of een andere activiteit worden in overleg vastgesteld.

Belangrijke punten aangaande de tarieven
Alle tarieven worden jaarlijks bijgesteld. Indien een afspraak niet binnen 24 uur wordt afgezegd zal € 70,- in rekening worden gebracht.
Alleen in uitzonderlijke situaties en na overleg zijn lagere tarieven mogelijk.
Facturering vindt na een gesprek plaats, via de email. Alle tarieven zijn inclusief verslaglegging en opstellen van behandelplannen.

Vergoedingen

Door mijn registratie bij de NVAGT en RBCZ wordt individuele gestalttherapie door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Hiervoor is een aanvullende verzekering nodig. Bij vergoeding vanuit de aanvullende verzekering wordt niet je eigen risico ingehouden. Kijk op de website Zorgwijzer.nl welke verzekering Gestalttherapie vergoedt.

Relatietherapie wordt sinds een aantal jaren niet meer vergoed. Gedurende een proces van relatietherapie komt er vaak ook individuele problematiek naar voren, therapie hiervoor wordt gedeeltelijk vergoed door de aanvullende verzekering. Afhankelijk van het proces zal een deel van de kosten niet vergoed kunnen worden.

In sommige gevallen is het mogelijk dat een werkgever of kerkelijke instantie bijdraagt aan de financiële kosten.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

Adresgegevens van de praktijk: Sutton 15, 7327 AB te Apeldoorn.

De praktijk is met de auto en openbaar vervoer goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw.

Registraties

KvK: 62201875
Rek. nr: Nl 39 KNAB 0720 785154
Aangesloten bij NVAGT / EAGT / RBCZ

RBCZ registratieNVAGT registratieS.C.A.G. registratie