Samenwerking met organisaties

Praktijk Hart&Hechtwerk werkt samen met meerdere organisaties, netwerken en collega-therapeuten.

Ik ben aangesloten bij/ werk samen met:

Netwerken

  • Het Kempler Instituut, het instituut waar ik mijn opleiding heb gevolgd, heeft naast een opleiding een therapeutennetwerk. Vanuit dit netwerk is er intervisie, doorverwijzing en scholing. Daarnaast kan ik vanuit het netwerk een stageplek bieden voor studenten van de opleiding. Klik hier voor meer informatie.
  • Voor patiënten die te maken hebben/hebben gehad met kanker zijn er in Apeldoorn meerdere multidisciplinaire netwerken opgestart, vanuit de eerstelijns zorg. Ze zijn verdeeld in regio’s. Ik maak deel uit van het netwerk zuid-oost Apeldoorn, maar ben werkzaam in heel Apeldoorn. Het Oncologie netwerk Apeldoorn wil de krachten bundelen en samen datgene bieden wat de patiënt/cliënt nodig heeft, na het ziekteproces in het ziekenhuis.

Collega-therapeuten

  • Linda Riemsdijk, collega therapeut bij praktijk kind en gezin, in Klarenbeek: www.praktijkkindengezin.com. Linda richt zich specifiek op herstel van hechting en ontwikkelingstrauma.
  • De praktijk relatie-herstel van Ferdinand Bijzet, waar het relatieprogramma SAMEN te koop is en meerdere therapeuten bij aangesloten zijn. www.relatie-herstel.nl

Organisaties en zoekfuncties