Samenwerking met organisaties

Praktijk Hart&Hechtwerk werkt samen met meerdere organisaties, netwerken en collega-therapeuten.

Ik ben aangesloten bij/ werk samen met:

Netwerken

  • Het Kempler Instituut, het instituut waar ik mijn opleiding heb gevolgd, heeft naast een opleiding een therapeutennetwerk. Vanuit dit netwerk is er intervisie, doorverwijzing en scholing. . Klik hier voor meer informatie.
  • Voor patiënten die te maken hebben/hebben gehad met kanker zijn er in Apeldoorn meerdere multidisciplinaire netwerken opgestart, vanuit de eerstelijns zorg. Ze zijn verdeeld in regio’s. Ik maak deel uit van het netwerk zuid-oost Apeldoorn, maar ben werkzaam in heel Apeldoorn. Het Oncologie netwerk Apeldoorn wil de krachten bundelen en samen datgene bieden wat de patiënt/cliënt nodig heeft, na het ziekteproces in het ziekenhuis.

Collega-therapeuten

  • Linda Riemsdijk, collega therapeut bij praktijk kind en gezin, in Klarenbeek: www.praktijkkindengezin.com. Linda richt zich specifiek op herstel van hechting en ontwikkelingstrauma.
  • De praktijk relatie-herstel van Ferdinand Bijzet, waar het relatieprogramma SAMEN te koop is en meerdere therapeuten bij aangesloten zijn. www.relatie-herstel.nl

Organisaties en zoekfuncties

LogoLogo Vind-een-Therapeut.nl