Aanbod

Therapie, coaching, counseling en advies

In mijn praktijkruimte in Apeldoorn-Zuid bied ik gesprekken aan van ongeveer 60 minuten. Een eerste kennismakingsgesprek zal uitwijzen hoe een eventueel proces er verder uit zou kunnen zien. Soms is een enkel kennismakingsgesprek al voldoende en is iemand al gebaat bij een aantal adviezen en wat inzichten. Het kan ook zo zijn dat er een aantal vervolgsessies nodig zijn, dit heeft een meer coachende/counselende aard. En als laatste kan het zijn dat er een intensiever traject wordt gestart, dit is aan de orde als er sprake is van wat meer onderliggende factoren. Te denken valt aan overspannenheid/burn-out, laag zelfbeeld, nare ervaringen, relatie-issues. Dan is er sprake van therapie. Indien er sprake is van ernstige trauma’s en/of heftige relatieproblematiek dan adviseer ik om verder te zoeken, omdat dit niet mijn specialisatie is.

Op de pagina werkwijze en visie staat meer beschreven over hoe gesprekken in de praktijk gaan.

Training/workshop

Naast therapie/coachging, wat in een kleine setting gebeurt, is het mijn passie, en ondertussen ook mijn missie, om mijn kennis en ervaring breder te delen. Ik wil dan ook graag uitgenodigd worden als spreekster.

Een training, lezing of workshop aanbieden behoort tot de mogelijkheden. Te denken valt aan een vrouwenontmoeting, relatieavond of jongerenontmoeting waar ik een bijdrage aan zou kunnen leveren. De thema’s seksualiteit, intimiteit identiteit en relaties daar ben ik in gespecialiseerd.

Online relatie-therapie: S.A.M.E.N

Samen is een online trainingsprogramma bestaande uit 5 trainingen (modules), die weer uit verschillende lessen bestaan. De letters van SAMEN staan voor: Stilstaan, Amputeren, Meeleven, Evalueren en Nieuwe kans/Naweeën. Dit zijn de fases in het herstelproces na de vertrouwensbreuk.

Mijn collega Ferdinand Bijzet, relatietherapeut en trainer, heeft dit online programma gemaakt speciaal voor stellen die te maken hebben gekregen met een vertrouwensbreuk/crisis. Door vreemdgaan en/of verslaving. Aan de hand van video’s, een e-book en opdrachten werken jullie, op jullie tempo en tijd, aan het herstel van jullie relatie.

Overige online producten

  • Op deze website post ik geregeld een blog, vaak geïnspireerd door de nieuwste ontwikkelingen binnen relatietherapie en traumatherapie. Klik hier voor de blogs.
  • Daarnaast ben ik bezig om een e-book te schrijven van mijn afstudeerscriptie. T.z.t. volgt hier de link van.
  • Email hulpverlening valt ook onder online producten. Mail naar info@hartenhechtwerk.nl voor de mogelijkheden.