Sprongetjes in mijn hart

Dit is het eerste blog bericht op mijn website, leuk en bedankt dat je de moeite neemt om wat meer te lezen! Op mijn website staat een en ander over mij geschreven, wie ik ben en vooral wat ik doe. Een van de dingen die ik ook graag doe is  lezen, schrijven en filosoferen. Ik schrijf graag op wat mij raakt en waar ik mee bezig ben.  Ik markeer in boeken langs de kantlijnen waar ik enthousiast over ben of waar ik vraagtekens bij heb. Of ik beschrijf gebeurtenissen en gevoelens in een dagboek. Ik lees veel verschillende boeken van filosofie magazine tot romans en gedichten. En ik denk na over het leven en hoe wij als mensen ons tot elkaar en tot het leven verhouden. Of zouden moeten verhouden. Uiteindelijk laat dit meer zien van wie ik ben, naast wat ik doe.

Afgelopen jaren schreef ik vooral met pen, papier en een paar boeken, eerlijk gezegd doe ik dat nog steeds het liefst. Niets fijner dan de vrijheid die ik heb met een pen en een stuk papier, lekker vrijuit krabbelen. Maar voor deze gelegenheid ook op een blog. 

En bovenal voor het grotere publiek wat ik met een blog kan bereiken. Want dat is misschien wel het mooiste wat ik kan doen, delen van datgene waar mijn hart een sprongetje van maakt.

Ik hoop dat jullie meegenieten en dat mijn blogberichten heel misschien jouw hart ook eens laten springen!